Parlagfű allergia, parlagfű tünetei

A parlagfű allergia nem csupán szezonális allergia!

A légúti betegségben szenvedők 70%-a parlagfű allergiától szenved. Csupán 30%-a tudja, hogy ténylegesen a parlagfű okozza az allergiás és asztmatikus tüneteket. Lehetőség nyílik most minden parlagfű allergiában szenvedő légúti betegnek, hogy kipróbálhassa a Mini Szanatórium1 sóinhalátort és hatékonyan enyhíthesse a parlagfű allergia okozta tüneteket!

Télen – nyáron védenünk kell a szervezetünket a
légúti betegségektől, legfőképpen a parlagfű allergiától!

Parlagfű allergia enyhítése a Mini Szanatórium1 sóinhalátor segítségével!Friss pollen jelentések szerint idén 2014-ben korábban kezdődik a parlagfű allergia szezonja.
Sokan tapasztalhatták már a viszkető szem és szűnni nem akaró orrfolyás jelenségét.
Az esetek 80% -ban parlagfű allergiáról beszélünk, a többi 20% -ban pedig valamely állati szőr allergia, illetve egyéb más virág pollen allergia.

A Mini Szanatórium1 sóterápiás kezelés során az allergének legyőzése a speciális sóinhalátornak köszönhetően eredményesen alkalmazható. Sóinhalátorunk olyan speciális és szabadalmaztatott sóösszetételt tartalmaz, amely használata nem jár mellékhatásokkal, eredményessége hatékony sóterápiát eredményez!

A parlagfű allergiában szenvedők gyakori szezonális tünetei is előfordulnak. A parlagfű allergia szezon kezdete előtt jelentkezhetnek első tünetei. Fáradékonyság, levertség, nátha kezdete. Parlagfű allergia szezon csúcsában akár asztmatikus tünetek is kialakulhatnak. Előzze meg a parlagfű allergiát és következményeit!

Próbálja ki az eredeti magyar szabadalmi sóinhalátort,
amely hatékonyan képes enyhíteni a parlagfű allergia tüneteit!

Print Friendly